Trädgård

Trädgård

Trädgårdsarbete - vårt signum!


Trots att vi är ett företag som rymmer många kompetenser så kommer alltid trädgårdsarbetet ha en särställning bland våra tjänster.

Det är vad vi gör bäst och vi gör det på ett klimatsmart sätt!


Privatperson eller företag, slott eller koja, storstad eller landsbygd. För oss är alla kunder precis lika viktiga! När vi träffas första gången kommer vi gå igenom förutsättningarna och omfattningen av vårt samarbete.

Vårt samarbete - Grunden till er drömträdgård!


Vi besöker er kostnadsfritt och går igenom hur ni vill att er trädgård ska se ut kortsiktigt och långsiktigt. Är det så att ni vill sköta viss gräsklippning och ogräsrensning själv, eller vill ni att vi tar hand om hela skötseln?


Vi mäter upp trädgården och går igenom befintligt bestånd av planteringar, fruktträd och så vidare. Tillsammans bestämmer vi sedan hur många timmar som behövs för just det arbete som ni vill få utfört, samt hur ofta ni vill att vi klipper gräsmattan, rensar ogräs, röjer sly, eller vad det kan vara som är aktuellt i just ert fall.


Vill ni anlägga grusgång eller nytt grönsaksland? -Inga problem, vi lägger upp en planering för alla era framtidsprojekt!


Vi kommer under säsongens gång ge er råd och tips angående trädgårdens olika säsonger och när man bör göra exempelvis beskärning av fruktträd, plantering av perenner osv.


Som kund hos oss kommer ni även att få information om hur er trädgård mår, om vissa delar behöver jordförbättras, om gräsmattan behöver luftas och så vidare.


För att göra ert trädgårdsarbete till ett sant nöje så hjälper vi gärna till med demonstrering, försäljning och leverans av trädgårdsredskap, maskiner material av god kvalitet och till riktigt bra priser!


Villkor - Trädgård


Normalpriset för en timmas trädgårdsarbete är 250 kronor inklusive moms och efter skattesubvention.


Vi debiterar alltid minst två timmar per besök.


Serviceavgift tillkommer med 100:- per besök, för att täcka kostnader för framkörning, bränsle till maskiner mm.


Vid köp av 10st. besök erhåller ni 10% rabatt.


Vid köp av 20st. besök erhåller ni 20% rabatt.


Vid utförande av anläggningar och andra större arbeten så kan flera besök läggas samman.


Ni betalar endast en serviceavgift per besök, även om ni exempelvis omvandlar tre 2-timmars besök till ett 6-timmars besök.


Vi har ett fullständigt försäkringsskydd för skador som uppkommer på t.ex. byggnader och fordon.Kontakta oss

  Vällingbyvägen 67,

  162 63 Vällingby

  Tel: 072-562 63 36

Om företaget

Företagets säte ligger i Västerbottens län.

Företaget är registrerat för moms och F-skatt.

Organisationsnummer: 969779-2555

© Copyright 2016. All Rights Reserved.