Trädfällning

Trädgård

Villkor - Trädfällning


Grundpriset för en trädfällning är 1500 kronor inklusive moms och efter skattesubvention.


Vid större arbeten och vid fällning av svåra träd behöver vi göra ett kostnadsfritt besök hos er för att därefter ge en offert.


Serviceavgift tillkommer med 500:- per trädfällningsuppdrag, för att täcka kostnader för framkörning, bränsle till maskiner mm.


I våra priser ingår alltid att vi kvistar och kapar stockar och grenar i 120cm långa delar.


Vid bortfortsling av stammar, grenar och ris till närmsta återvinningsstation tillkommer ofta kommunala avgifter beräknat på vikt eller volym. Dessa avgifter varierar mellan olika kommuner.


Vi har ett fullständigt försäkringsskydd för skador som uppkommer på t.ex. byggnader och fordon.Vår kompetens - Er möjlighet!


Vi besöker er kostnadsfritt och går igenom hur ni vill att er trädgård, sommarstugetomt eller skogsmark ska se ut kortsiktigt och långsiktigt. Är det så att ni vill sköta viss röjning, fällning eller aptering (uppkapning) själv, eller vill ni att vi tar hand om hela jobbet?


Vi mäter upp den aktuella marken och går igenom befintligt bestånd av planteringar, fruktträd och så vidare. Tillsammans bestämmer vi sedan hur många timmar som behövs för just det arbete som ni vill få utfört, samt om ni vill anlita oss för kringtjänster som framdragning, transport eller vad det kan vara som är aktuellt i just ert fall.


Vill ni anlägga väg eller dränera en våtmark? -Inga problem, vi lägger upp en planering för alla era framtidsprojekt!


Vi kommer under säsongens gång ge er råd och tips angående er marks olika skeenden och när man bör göra exempelvis röjning, plantering, markberedning osv.


Som kund hos oss kommer ni även att få information om hur er mark mår, om vissa delar behöver kalkas, vissa hyggen stödplanteras och så vidare.


För att göra ert trädgårdsarbete och skogsarbete till ett sant nöje så hjälper vi gärna till med demonstrering, försäljning och leverans av redskap, maskiner och material av god kvalitet och till riktigt bra priser!


Trädfällning - vi har kompetensen!


Våra trädfällare har som lägst motorsågskörkort AB och stor erfarenhet av att fälla träd på tomtmark såväl som skogsmark.


Privatperson eller företag, slott eller koja, storstad eller landsbygd. För oss är alla kunder precis lika viktiga! När vi träffas första gången kommer vi gå igenom förutsättningarna och omfattningen av vårt samarbete.

Kontakta oss

  Vällingbyvägen 67,

  162 63 Vällingby

  Tel: 072-562 63 36

Om företaget

Företagets säte ligger i Västerbottens län.

Företaget är registrerat för moms och F-skatt.

Organisationsnummer: 969779-2555

© Copyright 2016. All Rights Reserved.