Stubbfräsning

Trädgård

Stubbfräsning -Snabbt, enkelt, billigt!


Trots att vi är ett litet företag så ser vi alltid till att arbeta med nya och välservade maskiner, vi har märkt att det faktiskt blir billigare i längden!

Vår vanligast använda stubbfräs är en Vermeer Viking sc252. En smidig halvtonnare! För större arbeten arbetar vi med 3,5-tons Vovlvogrävare med fräshuvud. När vi träffas första gången kommer vi gå igenom förutsättningarna och omfattningen av vårt samarbete. 

Medelpriset per stubbe ligger kring 500kr.

Vårt samarbete - Grunden till er drömträdgård!


Vi besöker er kostnadsfritt och går igenom hur ni vill att er trädgård ska se ut kortsiktigt och långsiktigt. Är det så att ni vill sköta viss gräsklippning och ogräsrensning själv, eller vill ni att vi tar hand om hela skötseln?


Vi mäter upp trädgården och går igenom befintligt bestånd av planteringar, fruktträd och så vidare. Tillsammans bestämmer vi sedan hur många timmar som behövs för just det arbete som ni vill få utfört, samt hur ofta ni vill att vi klipper gräsmattan, rensar ogräs, röjer sly, eller vad det kan vara som är aktuellt i just ert fall.


Vill ni anlägga grusgång eller nytt grönsaksland? -Inga problem, vi lägger upp en planering för alla era framtidsprojekt!


Vi kommer under säsongens gång ge er råd och tips angående trädgårdens olika säsonger och när man bör göra exempelvis beskärning av fruktträd, plantering av perenner osv.


Som kund hos oss kommer ni även att få information om hur er trädgård mår, om vissa delar behöver jordförbättras, om gräsmattan behöver luftas och så vidare.


För att göra ert trädgårdsarbete till ett sant nöje så hjälper vi gärna till med demonstrering, försäljning och leverans av trädgårdsredskap, maskiner material av god kvalitet och till riktigt bra priser!


Villkor - Stubbfräsning


Startpriset per stubbe är 250 kronor inklusive moms och efter skattesubvention.


Utöver startavgiften tar vi ut 100kr per fräst decimeter.


Serviceavgifter kan tillkomma om det rör sig om särskilt stenig mark.


Vid köp av 10st. stubbfräsningar erhåller ni 10% rabatt.


Vid köp av 20st. stubbfräsningar erhåller ni 20% rabatt.


Vid långa resor eller trafikköer kan särskilda avgifter gälla. 


Vi har ett fullständigt försäkringsskydd för skador som uppkommer på t.ex. byggnader och fordon.Kontakta oss

  Vällingbyvägen 67,

  162 63 Vällingby

  Tel: 072-562 63 36

Om företaget

Företagets säte ligger i Västerbottens län.

Företaget är registrerat för moms och F-skatt.

Organisationsnummer: 969779-2555

© Copyright 2016. All Rights Reserved.